Blog

detoxen

24/02/2012 09:29

Wanneer men het heeft over verontreiniging van het gestel, lijkt het alsof twee tegenstanders elkaar uit de weg willen ruimen. De vervuiling van het gestel waar het nu over gaat, gebeurt echter heel geleidelijk en wordt voor een deel door onszelf veroorzaakt. Door verkeerde etenswaren te gebruiken, zich bloot te stellen aan slechte invloed van elektrische apparaten en make-up met schadelijke stoffen te kopen, brengt men veel gifstoffen het lijf binnen. Wanneer men het gestel gaat detoxen, worden de toxines afgevoerd en nemen meerdere kwalen af. De praktijk van homeopaat A.A.H. Lemmens legt focus op detoxen.

 

ontgiften

23/02/2012 07:40

Het lichaam bezit een natuurlijke weerstand, maar dit kan jammer genoeg niet alles aan. Veel van deze effecten zijn namelijk zeer verontreinigend. Men moet ontgiften, om ten eerste het eigen ontgiftingssysteem (verschillende organen) te ontzien en ten tweede om gezond te blijven. Zonder te ontgiften, met dus een vergiftigd lichaam, kunnen er minder zware kwalen, maar ook zwaardere chronische ziekten optreden. Dit is op te lossen door te ontgiften in de Haagse praktijk van dokter A.A.H. Lemmens. Er worden diverse behandelingen aangeboden om te ontgiften en zich opnieuw gezond te voelen. Na het ontgiften merkt men zich wederom energiek en ontlast te voelen..

 

First blog

03/02/2012 17:35

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.